mandag , 15 juli 2024
Forside Kort nyt Victorias Pizza renoverer og udvider med kæmpe stenovn * Indbrud på Egernvej * Books & Beans-stifter flytter fra Drejens
Kort nyt

Victorias Pizza renoverer og udvider med kæmpe stenovn * Indbrud på Egernvej * Books & Beans-stifter flytter fra Drejens

Victorias Pizza i Strandhuse udvider med roterende stenovn. Foto: Nærnyt. Indsat foto: Marana Forni.

Victorias Pizza installerer roterende stenovn, renoverer for flere hundrede tusinde kroner

En kæmpestor, original italiensk, roterende stenovn af det anerkendte mærke Marana Forni er under installering i Victorias Pizza på Lyshøj Allé.

Anskaffelsen af ovnen er største enkeltindsats i den mest omfattende renovering af pizzarestauranten siden starten i Strandhuse i 2012.

Ialt beløber investeringerne sig til flere hundrede tusinde kroner. 

Victorias Pizza har etableret sig solidt i vores område med både take-away og spisning på stedet. 

Det sidste satses der ekstra på i forbindelse med mere plads og øget antal borde, så kunderne kan nyde en servering på stedet, hvor  pizzaerne vil komme varme og sprøde direkte fra ovnen. 

Den omfattende renovering gennemføres på ti dage, og Victorias Pizza åbner med helt nyindretteet restaurant i morgen torsdag 15. februar 2024 fra kl. 16.00, hvor kunder kan komme og spise eller hente friskbagt pizza.  

Indbrud på Egernvej, udbyttet var smykker og lamper

En tyv – eller  muligvis flere tyve – knuste ruden i en terrassedør og skaffede sig adgang til en villa på Egernvej i Strandhuse, hvorfra der er fjernet smykker, lamper og en espressomaskine.

Ifølge JV Kolding menes indbruddet at være sket i tidsrummet lørdag morgen 10. februar 2024 til søndag eftermiddag 11. februar 2024. 

Foto: Nærnyts arkiv. 

Books & Beans-stifter flytter fra Drejens

Kirsten Jensen, gennem de seneste seks år beboer og, sammen med sin mand, ejer af Køllebo på Drejensvej 20, samt stifter og indehaver af bogcafébutikken Books & Beans i Kolding midtby, flytter fra Drejens.

Men opgiver ikke sit engagement i den kombinerede og innovative boghandel og café. 

Kirsten startede Books & Beans i 2022 sammen med forfatter og kulturpersonlighed Ole Sønnichsen, som også fortsætter med bogcaféen. 

Kirsten flytter til Odense med sin mand Flemming, som har solgt sin virksomhed Easyfoods og er gået på pension. 

Køllebo er en nedlagt landbrugsejendom med 274 kvadratmeter toprenoveret bolig på en 6.000 kvadratmeter grund på hjørnet af Drejensvej og Samsøvej på Drejens. Ejendommen er til salg for 6,1 millioner kroner. 

Foto: Estate Kolding. 

Kilde: JV Kolding m. fl. 

—————————————————–

Kontakt os – skriv til kontakt@naernyt.dk eller ring/SMS 4088 4758 – hvis du har et nyhedstip om ting, der sker eller kommer til at ske i vores område.

Støt Nærnyt

Bliv medlem og støt med et fast beløb hver måned eller støt med en engangs donation. Med din støtte tager du ansvar for dit nær- og lokalsamfund. Støtten går til drift og udvikling af næravisen Nærnyt. Tak for din støtte!

Skrevet af
Redaktør

Ulrik er Nærnyts redaktør. Tip ham om en nyhed eller skriv et indlæg. Ring 40884758 eller send email til: kontakt@naernyt.dk

Skriv din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *