mandag , 15 juli 2024
Forside Det sker I aften! Topopgør! Tre points adskiller rivaler før afgørende kamp! Onsdag kl. 19! Kunstgræsbanen ved Lyshøjskolen! Nu gælder det oprykning!
Det skerFørsteholdSport

I aften! Topopgør! Tre points adskiller rivaler før afgørende kamp! Onsdag kl. 19! Kunstgræsbanen ved Lyshøjskolen! Nu gælder det oprykning!

FODBOLD: Med en førsteplads og tre points ned til rivalerne fra Løsning på andenpladsen er det nu, at NBSIF's seniorhold skal sikre oprykning til serie 4

Plakatgrafik: NBSIF Fodbold.

Af fodboldredaktør William Krogh – email williamkrogh11@gmail.com

Sæsonen nærmer sig sin afslutning, og med de to sidste spillerunder placeret inden for et par dage gælder det for NBSIF Senior at holde tungen lige i munden og fokusere på at klare den opgave, der blev sat som forventningen fra sæsonens start.

Oprykningen er så godt som hjemme, men for en sikkerheds skyld skal det unge seniorhold igen på banen og vise, hvorfor de fortjener at rykke op i Serie 4.

Det helt store opgør spilles onsdag 19. juni 2024 kl. 19 på Lyshøjskolen.

Her møder NBSIF gruppens 2’er, Løsning IF, som har tre point færre end hjemmeholdet.

Hvis NBSIF tager en sejr, sikrer de sig den endegyldige oprykning, da de rykker uden for Løsning IF’s rækkevidde med en seks point føring med kun en kamp tilbage i sæsonen.

Med et nederlag vil NBSIF være nødsaget til at tage sejren fredag 21. juni, når de på udebane møder Fynslund B for at fastholde deres topplacering i puljen.

Der er skruet helt op for spændingen, når NBSIF tager imod gæsterne fra Løsning IF.

Det første opgør i sæsonen endte med det hidtil eneste nederlag for NBSIF i denne sæson, da holdet tabte 2-1 til puljens andenplads.

Det handler derfor ikke kun om oprykning, men også om at få revanche for de lokale rød- og sortklædte NBSIF’ere.

Det kom som en overraskelse, at holdet skulle lide et nederlag i sæsonen, så der har siden sidste opgør været en klar holdning blandt spillerne: Det må ikke gentage sig.

Holdet har et stort ønske om at så mange som muligt fra lokalområdet ønsker at vise deres støtte ved at komme forbi og heppe.

Alle er velkomne både unge som ældre.

Tre points adskiller NBSIF fra rivalerne fra Løsning, før den afgørende oprykningskamp hjemme onsdag 19. juni kl. 19. Grafik: JBU og Nærnyt.

Plakatgrafik: NBSIF Fodbold.

Støt Nærnyt

Bliv medlem og støt med et fast beløb hver måned eller støt med en engangs donation. Med din støtte tager du ansvar for dit nær- og lokalsamfund. Støtten går til drift og udvikling af næravisen Nærnyt. Tak for din støtte!

Skrevet af
Redaktør

Ulrik er Nærnyts redaktør. Tip ham om en nyhed eller skriv et indlæg. Ring 40884758 eller send email til: kontakt@naernyt.dk

Skriv din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *