mandag , 20 maj 2024
Forside NærAVISEN Topministre på besøg på Drejensvej
NærAVISENPolitikVeje og trafik

Topministre på besøg på Drejensvej

OMFARTSVEJ: Planerne for omfartsvej nord om Nr. Bjert blev nævnt, og ministrene lovede at se på sagen

Ministerbesøg på Drejensvej - Fra venstre økonomiminister Stephanie Lose, byrådsmedlem Jakob Ville og minister for by og landdistrikter Morten Dahlin. Foto: Venstre i Kolding. .

Ministrene var i Kolding til regeringsseminar og benyttede lejligheden til at bese Drejens og drøfte byudvikling af kystnære områder med Koldings Jakob Ville (V), som er formand for Plan & Teknik.

Ministrene var økonomiminister Stephanie Lose, tidligere regionsrådsformand for Region Syddanmark, og minister for by- og landdistrikter, Morten Dahlin.

Jakob Ville mindede ministrene om, at Miljøstyrelsen, er i gang med at spænde ben for den planlagte omfartsvej nord om Nr. Bjert.

Ministrene lovede, ifølge Jakob Ville, at se på sagen.

Ministerbesøg på Drejensvej – Fra venstre økonomiminister Stephanie Lose, byrådsmedlem Jakob Ville og minister for by- og landdistrikter Morten Dahlin. Foto: Venstre i Kolding. .

Ministerbesøg på Drejensvej. Foto: Venstre i Kolding. .

Støt Nærnyt

Bliv medlem og støt med et fast beløb hver måned eller støt med en engangs donation. Med din støtte tager du ansvar for dit nær- og lokalsamfund. Støtten går til drift og udvikling af næravisen Nærnyt. Tak for din støtte!

Skrevet af
Redaktør

Ulrik er Nærnyts redaktør. Tip ham om en nyhed eller skriv et indlæg. Ring 40884758 eller send email til: kontakt@naernyt.dk

Skriv din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *