mandag , 15 juli 2024
Forside Førstehold Tillykke! Førsteholdet gør det! Rykker op! Efter overbevisende 5-0 sejr hjemme og 3-1 sejr ude! Samlet målscore: 51-7! Næste sæson: Serie 4!
FørsteholdSportTophistorie

Tillykke! Førsteholdet gør det! Rykker op! Efter overbevisende 5-0 sejr hjemme og 3-1 sejr ude! Samlet målscore: 51-7! Næste sæson: Serie 4!

FODBOLD: Trods en lidt tøvende start i den afgørende kamp, ingen slinger fra NBSIF's førstehold, som endte med at være i total kontrol i oprykningskampen mod Løsning

Hvem var det, der vandt i dag ... Kæmpe jubel og forløsning efter sejr i den afgørende oprykningskamp mod Løsning. Foto: Nærnyt.

Af fodboldredaktør William Krogh – email williamkrogh11@gmail.com

Syv sejre ud af otte mulige. En samlet målscore på 51-7. Seks points ned til nærmeste modstander. 

Og holdet modstod presset, da man i næstsidste kamp i sidste uge mødte rivalerne fra Løsning, som var det eneste hold, som vores drenge havde tabt til i sæsonen. 

Efter en tøvende start, hvor begge hold spillede på det sikre, fik NBSIF-f’ørsteholdet puttet den første bold i kassen på et forrygende langskud, der i medvind sejlede ind, og derefter overtog de med stigende selvsikkerhed kontrollen over kampen, som de vandt overbevisende med 5-0. 

Hele anden halvlag havde udeholdet ikke et skud mod vores mål, og til sidst stod de uden “løsning” i bestræbelser på at udfordre NBSIF-drengene, som kørte sejren – og oprykningen – sikkert hjem. 

De to hold var forud for opgøret á point og stod med en fælles mission om at nå oprykning til Serie 4.

NBSIF skulle dog ikke bruge lang tid, da kampen var fløjtet i gang, inden de bragte sig foran.

Første halvleg var domineret af NBSIF, som gik til pause med en 2-0 føring. Med lidt justeringer til starten af 2. halvleg var trætheden også at se på de blåklædte spillere fra Løsning.

Inden de så sig om, var stillingen 3-0. Kampen fortsatte i samme facon hele vejen igennem og endte hele 5-0 til NBSIF, som viste sig fra stærkeste side og satte derefter ikke en fod forkert.

Med sejren på 5-0 foran de mere end 100 fremmødte fik NBSIF sikret sig målet om oprykning til Serie 4.

Det betyder for holdet, at de fra den nye sæson kommer til at prøve kræfter med hold af højere niveau end hidtil.

I fredags ventede så den sidste kamp for NBSIF i den nu færdigspillede sæson.

Her måtte holdet en tur til Fynslund, hvor de trods sikret oprykning stadig skulle vise, at de ikke blot var kommet for at kigge.

Efter en meget våd fornøjelse kunne NBSIF tage på sommerferie med en 3-1 sejr over Fynslund B.

Det har samlet været en rigtig tilfredsstillende sæson for det lokale mandskab fra NBSIF, som med hele 7 ud af 8 sejre sikrede sig oprykning med 21 point ud af 24 mulige.

Der har også været målfest for holdet, da de har fået braget kuglen i modstandernes net hele 51 gange og kun lukket 7 mål ind i sæsonen.

Nu venter der en lang sommerferie, hvorefter holdet igen vil vise sig i Serie 4 med store forhåbninger om at levere endnu et flot resultat.

På vegne af holdet fra NBSIF skal der lyde en stor tak til samtlige fremmødte til både udekampe men også især til hjemmekampene.

Jubeldans efter sejren i sidste uge over Løsning på hjemmebanen ved Lyshøjskolen. Foto: Nærnyt. 

Et ægte hold, hvor hver mand kæmper for alle. NBSIF’s førstehold på rad og række efter sejrrig oprykningskamp, som blev vundet 5-0 mod Løsning. Foto: Nærnyt. 

Typisk situation fra kampen mod Løsning. NBSIF i overtal, tre mand med fokus på at presse en modspiller. Løsning fik ikke mange ben til jorden i kampen. Foto: Nærnyt. 

Indover! Fra kanten af feltet sendes bolden indover til en farlig situation foran mål. Foto: Nærnyt. 

Frispark. Løsning danner mur, mens NBSIF gør sig klar til at gøre dødboldsituationen farlig. Foto: Nærnyt.

Under pres. Løsning har parkeret bussen, og NBSIF presser på for at få endnu en scoring. Foto: Nærnyt. 

Slutresultat for sæson forår 2024. Nr. Bjært/Strandhuse ender som sikker vinder og oprykker til spille i Serie 4 efter sommerferien. Informationsgrafik: JBU og Nærnyt. 

Støt Nærnyt

Bliv medlem og støt med et fast beløb hver måned eller støt med en engangs donation. Med din støtte tager du ansvar for dit nær- og lokalsamfund. Støtten går til drift og udvikling af næravisen Nærnyt. Tak for din støtte!

Skrevet af
Redaktør

Ulrik er Nærnyts redaktør. Tip ham om en nyhed eller skriv et indlæg. Ring 40884758 eller send email til: kontakt@naernyt.dk

Skriv din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *