mandag , 15 juli 2024
Forside Det sker Aflyst! – Husk! Det er i dag! Nyt stjerneskud synger musicalhits i Nr. Bjert – Aflyst!
Det sker

Aflyst! – Husk! Det er i dag! Nyt stjerneskud synger musicalhits i Nr. Bjert – Aflyst!

Aflyst på grund af sygdom - DET SKER TORSDAG 16. NOVEMBER: Karoline Toksvig Gammelgaard, nyuddannet skuespiller, danser, sanger, er allerede et etableret navn på danske scener

Foto: Martin Dam.

Det sker: Karoline Toksvig Gammelgaard, nyuddannet skuespiller, danser, sanger, og allerede et etableret navn på danske scener,  fremfører musicalnumre, både kendte internationale og nyskrevne danske musicalsange.

Det sker ved sogneeftermiddag i Nr. Bjert Kirke torsdag 16. november 2023 kl. 14. 

Karoline Toksvig Gammelgaard blev sommeren 2023 færdiguddannet som musicalperformer fra Den Danske Scenekunstskole og arbejder nu som professionel skuespiller, danser og sanger.

Hun har spillet den kvindelige hovedrolle Scaramouch i musicalen ”We Will Rock You” og spillede for nylig med i musicalen ”Charles Tante” på Fredericia Musicalteater.

Karoline inviterer til en musikalsk eftermiddag, hvor hun synger nogle af sine yndlings musicalnumre, både kendte internationale numre samt helt nyskrevne danske musicalsange.

Hun fortæller om de forskellige forestillinger, som sangene kommer fra. Det bliver alt fra de helt højdramatiske soloer til de mere quirky komediesange og stille ballader.

Karoline Toksvig Gammelgaard er født og opvokset i Vejen og har gået til både sang, dans og teater, siden hun var lille.

I 2021 modtog Karoline Toksvig Gammelgaard Talentprisen af Vejen Kommune. Hun var den første modtager af den nyindstiftede pris.

  • Sogneeftermiddag: Nyt stjerneskud synger danske og internationale musicalnumre
  • Tid: Torsdag den 16. november 2023 kl. 14.00
  • Sted: Nr. Bjert Kirke, Sletteskovvej 2, Nr. Bjert.
  • Entré: Gratis, kræver ingen tilmelding. 
  • Arrangør: Nr. Bjert Kirke. 
Støt Nærnyt

Bliv medlem og støt med et fast beløb hver måned eller støt med en engangs donation. Med din støtte tager du ansvar for dit nær- og lokalsamfund. Støtten går til drift og udvikling af næravisen Nærnyt. Tak for din støtte!

Skrevet af
Redaktør

Ulrik er Nærnyts redaktør. Tip ham om en nyhed eller skriv et indlæg. Ring 40884758 eller send email til: kontakt@naernyt.dk

Skriv din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler om lignende emner

Det sker i juni 2024

JUNI 2024: Sangdag i Kirkehuset, Eltang Kirke * Sommergudstjeneste i trækirken, Houens...