fredag , 12 april 2024
Forside Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

Gælder for Nærnyt www.naernyt.dk.

Redaktør Nils Ulrik Pedersen er dataansvarlig.

Indsamling af oplysninger

Nærnyt indsamler og behandler disse oplysninger når du klikker ind på webstedet:

  • et ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon
  • din IP-adresse og geografiske placering
  • hvilke sider og artikler du klikker på og hvorfra du eventuelt har klikket på et link til dem.

Særligt om kommentarer og kontaktbeskeder

I det omfang du bruger formularen på kontaktsiden og/eller skriver kommentarer til artikler, indsamler avisen også dit navn, e-mailadresse og eventuelt telefonnummer.

Kommentarer og beskeder via kontaktsiden bliver kontrolleret af en automatisk spam-genkendelsetjeneste.

Hvis du skriver en kommentar, kan du vælge at gemme dit navn og e-mailadresse i cookies. Ved at gøre det slipper du for at udfylde dine oplysninger igen når du skriver en ny kommentar. Disse cookies vil holde i et år.

En anonymiseret streng som er oprettet ud fra din e-mailadresse (også kaldet et hash), kan leveres til Gravatar tjenesten for at se om du bruger denne. Efter godkendelse af din kommentar, vil dit profilbillede være synligt for offentligheden sammen med din kommentar.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, tabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at føre statistik over læserne af de forskellige artikler og sider; herunder antallet af læsere, deres geografiske placering, brug af links til og fra avisen og læsernes tekniske udstyr samt browsere.

Ved kommentarer og kontaktbeskeder er formålet desuden personlig identifikation.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet og din geografiske placering videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske hvis du giver udtrykkeligt samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Tilmeldt Datatilsynet

Nærnyt er tilmeldt Datatilsynets registre over redaktionelle og offentligt tilgængelige informationsdatabaser, og avisen er omfattet af de regler der gælder for de to typer databaser.