mandag , 20 maj 2024
Forside Kultur Gæster, gæster, gæster overalt! Trapholt lægger planer for udbygning af indgang og ankomstområde
Kultur

Gæster, gæster, gæster overalt! Trapholt lægger planer for udbygning af indgang og ankomstområde

PUBLIKUMSSUCCES: Trapholt vil fremlægge skitseprojekt til håndtering af stigende antal gæster

Indgangen til Trapholt. Den skal nyindrettes for at byde bedre velkommen til et stigende antal gæster til vores museum for moderne kunst, møbelhåndvlærk og design. Foto: Jesper Frehr, Google Images.

Trapholt ligger stabilt på over 100.000 gæster årligt, og publikumsuccesen kan mærkes på
den gode måde. I form af trængsel. 

Der er trængsel næsten overalt, ved ankomsten til museet, på parkeringspladsen,
i gæstemodtagelsen, i gangene og overalt.

– Vi glæder os over de mange gæster, men der skal jo også være plads til de besøgende og gerne flere, siger Bettina Aude Parastar, kommunikationschef for Trapholt, i en pressemeddelelse i forbindelse med udgivelsen af museets årsberetning for 2023. 

I forlængelse af publikumstilstrømningen har Trapholt derfor igangsat en proces med at udforme et skitseprojekt til udbygning af museets gæstemodtagelse og formidlingsfaciliteter.

Det sker i samarbejde med Kolding Kommune. 

Trapholt er også i dialog med fonde og politikere omkring planerne, og tegnestuen Mejeriet har bidraget med rådgivning og udformning af skitseforslag.

Projektet omkring udbygning og fornyet indretning af ankomst- og modtagelse på Trapholt forventes afklaret i løbet af 2024.

OM TRAPHOLT
Trapholt er museum for moderne kunst, kunsthåndværk og design med enestående arkitektur og naturskøn placering ned til Kolding fjord.

Trapholt er et nationalt kulturelt fyrtårn i designbyen Kolding, som er medlem af UNESCO’s Creative Cities Network.

Museet viser nye veje både nationalt og internationalt gennem sanselige udstillinger, inddragende projekter og forskning, der udvider rammerne for, hvad et kunstmuseum er og kan.

Trapholt byder hvert år på skiftende udstillinger og ejer blandt andet Danmarks største stolesamling med mere end 500 stole fra det 20. århundrede.

I Café Gustav Lind kan du nyde udsigten over Kolding Fjord, og i Trapholt Designbutik præsenteres du for et bredt udvalg af interiørdesign fra danske og internationale brands.

Indgangen til Trapholt. Den skal nyindrettes for at byde bedre velkommen til et stigende antal gæster til vores museum for moderne kunst, møbelhåndværk og design. Foto: Jesper Frehr, Google Images.

Når man ankommer til Trapholt, er det nogle gange svært at se museet for bare biler og busser. Det skal der gøres noget ved i forbindelse med nyindretning af ankomstområdet til Trapholt. Foto: Google Streetview.

Støt Nærnyt

Bliv medlem og støt med et fast beløb hver måned eller støt med en engangs donation. Med din støtte tager du ansvar for dit nær- og lokalsamfund. Støtten går til drift og udvikling af næravisen Nærnyt. Tak for din støtte!

Skrevet af
Redaktør

Ulrik er Nærnyts redaktør. Tip ham om en nyhed eller skriv et indlæg. Ring 40884758 eller send email til: kontakt@naernyt.dk

Skriv din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler om lignende emner

Gæsterne rangerer Trapholt højt og kommer igen

PUBLIKUMSSUCCES: Landsdækkende undersøgelse placerer Trapholt i top af danske kunstmuseer, når det...

Internationalt anerkendt islandsk jazz-trio giver koncert på Trapholt

DET SKER ONSDAG 8. MAJ 2024: Jazz på Trapholt. Den islandske pianist...

Miniudstilling: Fra 20 til 2 kilo! Teknologisk udvikling – og hjerteløbere – redder liv!

GENOPLIVNINGENS HISTORIE: Sygeplejemuseet i Strandhuse viser udviklingen, der er sket inden for...