fredag , 12 april 2024
Forside Det sker Foredrag: 13 låste døre
Det sker

Foredrag: 13 låste døre

Det sker TORSDAG 5. OKTOBER 2023: Foredraget fortæller om hverdagen i et af Europas mest sikre fængsler for indsatte, medarbejdere og præst og om situationer, der ligger langt uden for det hverdagsagtige

13 låste døre – foredrag af fængselspræst Ruben Fønsbo om arbejdet i et af Europas sikreste fængsler. Foto: Ruben Fønsbo.

Det sker: Fra indgangen og til kirken er der 13 låste døre. Heldigvis er vejen til kirke kortere for de indsatte, og de benytter i stort tal både kirken og dens tilbud. Men hvad er det for mennesker der kommer i kirken? Hvad kan kirken og præsten tilbyde? Og hvordan er det at arbejde blandt mennesker som af den ene eller den anden grund er havnet på den forkerte side af loven? Kan man føle sig tryg når en massemorder inviterer til aftensmad, eller når en dømt terrorist ønsker en samtale under fire øjne?

Foredraget fortæller om hverdagen i fængslet for indsatte, medarbejdere og præst, og om de situationer der ligger langt uden for det hverdagsagtige.

Der fortælles også om håb, frygt, tro, tvivl, udvikling og drømme for fremtiden. Endelig giver foredraget et indblik i hvad der rører sig i fængslet og de mennesker der – af den ene eller den anden grund – befinder sig bag de 1,3 kilometer lange mure.

Ruben Fønsbo, har siden 1. september 2020, været præst i Enner Mark Fængsel.

  • Foredrag: 13 låste døre
  • Tid: Torsdag 5. oktober 2023, kl. 19.30-21.30
  • Sted: Nr. Bjert Kirke, Sletteskovvej 2, Nr. Bjert
  • Entré: Foredraget er gratis og alle er velkomne
  • Arrangør: Nr. Bjert Kirke
Skrevet af
Redaktør

Ulrik er Nærnyts redaktør. Tip ham om en nyhed eller skriv et indlæg. Ring 40884758 eller send email til: kontakt@naernyt.dk

Skriv din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler om lignende emner

Det sker i april 2024

APRIL 2024: Generalforsamling i NBSIF og valg af formand * Foredrag om...

Internationalt anerkendt islandsk jazz-trio giver koncert på Trapholt

DET SKER ONSDAG 8. MAJ 2024: Jazz på Trapholt. Den islandske pianist...