fredag , 12 april 2024
Forside Byggeri Den første familie flytter ind! Efter uger med drama: Sletteskoven tager hul på en ny fremtid!
ByggeriTophistorie

Den første familie flytter ind! Efter uger med drama: Sletteskoven tager hul på en ny fremtid!

Efter to dramatiske uger, der har budt på den ene konkurs efter den anden blandt de involverede byggevirksomheder, er der nu ro på, på Sletteskovvej.

Rækkehuset er på 84 kvadratmeter og har tre værelser i ét plan. Terrasse og lille have. Højt til loftet i stort kombineret stue-alrum. Adressen er Sørinesvej i Nr. Bjert, og alt er splinternyt. 

Også for familien, der som de første flytter ind i Sletteskoven. 

Efter to dramatiske uger, der har budt på den ene konkurs efter den anden blandt de involverede byggevirksomheder, er der nu ro på, på Sletteskovvej.

Samt glæde og optimisme.

– Vi er supertilfredse med, hvad vi ser. Alt er gået som smurt. Udlejningsfirmaet (CL Bolig, red.) har været vanvittigt gode. Og huset indfrier alle vores forventninger, siger Carsten Nissen og Tine Peters Nissen, da vi træffer parret lidt over middag fredag.

Bygherre, direktør Thomas Lund fra udviklingsselskabet Chrøis & Lund, samt udlejningsfirmaet CL Bolig, lovede i sidste uge. at den første færdiggjorte del af Sletteskov-byggeriet ville blive klar til indflytning, og at indflytning ville begynde 1. martst 2024.

Som sagt, så sket. 

Ialt ventes otte familier – udover parret Nissen – at flytte ind i dag fredag og over weekenden.

Hvis der har været dramatik på byggesiden, så har familien Nissen på lejesiden ikke mærket noget af den. 

– Vi er blevet informeret i alle ender og kanter. Det er det fineste selskab. Ingen slinger i valsen, siger Tine Peters Nissen til Nærnyt. 

Parret kommer fra en bolig i Strandhuse og vælger Sletteskoven og Nr. Bjert, fordi de godt kan lide området. 

– Vi flytter dog primært for at få et hjem uden trapper, fortæller Tine Peters Nissen, og peger på parrets  gravhund Fabby, som det tidligere sted døjede med at flytte sig fra den ene etage til den anden. 

Det er på selve indflytningsdagen, at parret ser boligen helt færdig for første gang, og synet er de godt tilfredse med. 

– Højt til loftet, luftigt, kvalitetshus, siger de og glæder sig til at komme på plads i deres nye hjem.

FAKTA OM EJENDOMSPROJEKT SLETTESKOVEN
I Nr. Bjert opføres Sletteskoven. Et nyt hyggeligt og naturrigt boligområde bestående af 87 rækkehuse til udlejning. Boligerne står klar til indflytning fra foråret 2024. Boligerne varierer fra 2 til 4 værelses rækkehuse, med en månedlig husleje fra 7.495,- md. ex. forbrug. Her kan I skabe et liv i trygge rammer, og etablere nye bekendtskaber, der rækker ind over nabohækken. (Kilde: CL Bolig).

FAKTA OM GMB 
GMB Entreprenør og GMB Produktion, som var hovedentreprenører på byggeriet Sletteskoven,  er pr. 20. februar 2024 erklæret henholdsvis konkurs og i rekonstruktion.

Også GMB Produktion blev 29. februar erklæret konkurs. 

Opførelsen af 87 rækkehuse på Sletteskovvej blev bragt til standsning. 

Begge selskaber er samlet i selskabet GMB Entreprise, som primært er ejet af erhvervsmanden René Birch og hans familie. 

GMB står for Gustav Marius Birch, som er navnene på René Birchs to sønner.

(Kilder: Midtjyllands Avis og GMB).

Den første familie i Sletteskoven er flyttet ind. – Vi er supertilfredse med, hvad vi ser. Alt er gået som smurt. Udlejningsfirmaet har været vanvittigt gode. Og huset indfrier alle vores forventninger, siger Carsten Nissen og Tine Peters Nissen. Foto: Nærnyt.

Byggeriet på Sletteskovvej ligger onsdag middag 21. februar 2024 set stille efter konkurs og rekonstruktion i byggeprojektets centrale aktører, GMP Entreprenør og GMB Produktion. Foto: Nærnyt.

Plantegning og oversigtskort over ejendomsprojekt Sletteskoven i Nr. Bjert. Illustration: CL Bolig.

Udlejning af rækkehuse i Sletteskoven varetages af CL Bolig. Foto: Nærnyt.

Så sent som fredag i sidste uge (16-2-2024) var der travl trafik af de let genkendelige GMB-firmabiler til og fra Sletteskov-byggeriet. Foto: Nærnyt.

Skrevet af
Redaktør

Ulrik er Nærnyts redaktør. Tip ham om en nyhed eller skriv et indlæg. Ring 40884758 eller send email til: kontakt@naernyt.dk

Skriv din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *