mandag , 20 maj 2024
Forside Det sker Borgmesterkandidat møder vælgerne i Strandhuse! Stil spørgsmål! Få svar! Hør Jakob Ville og Venstres planer for vores område!
Det skerK-Valg 2025Politik

Borgmesterkandidat møder vælgerne i Strandhuse! Stil spørgsmål! Få svar! Hør Jakob Ville og Venstres planer for vores område!

KOMMUNALVALG 2025: Venstre er på rundtur i Kolding til alle bydele for at høre, hvad vi vælgere har af ønsker til næste byrådsperiode. Venstre og Jakob Ville kommer til Strandhuse og Nr. Bjert tirsdag 9. april 2024 kl. 17-18.30 på Lyshøjskolens bibliotek, indgang D.

Venstres borgmesterkandidat ved kommunalvalg 2025, formand for Plan & Teknik, Jakob Ville, kommer til Strandhuse. Mød op og fortæl politikerne, hvilke ønsker vi har til udvikling af vores område. Grafik: Venstre i Kolding.

Der er halvandet år til kommunalvalg 2025, men Venstre i Kolding er tidligt ude. 

Med borgmesterkandidat Jakob Ville, formand for Plan & Teknik, er Venstre på rundtur til alle bydele i Kolding Kommune for at høre, hvad vi vælgere har af ønsker til politikerne i den kommende byrådsperiode. 

Og nu kommer borgmesterkandidaten til Strandhuse. 

Vores område er i hastig udvikling, så der er nok at spørge om og tage stillling til.

  • Hvordan redder vi Kolding Fjord fra at dø af iltsvind? 
  • Er det ikke på tide at give byens næststørste idrætsforening, NBSIF, tilstrækkeligt med lokaler og halplads?
  • Hvordan vil Kolding Byråd generelt sikre, at den offentlige service matcher den hurtige befolkningsudvikling, vi har i området?
  • Hvad vil politikerne gøre, hvis Kolding får et nej fra den nationale cykelpulje i spørgsmålet om finansiering af cykelsti og trafiksikring af Nr. Bjert Landevej? 
  • Bliver badebroen ved Lyshøj Allé genopbygget efter, at den blev smadret af stormfloden oktober 2023?
  • Får Kolding Roklub løfter om et nyt, fjordsikkert klubhus, så klubben kan undgå at blive oversvømmet igen-igen-igen? 
  • Og meget mere …

I NærAVISEN kunne du læse, at Jakob Ville har haft ministerbesøg på Drejensvej, og ved den lejlighed mindede han to af regeringens topministre om, at vi har et uløst problem med omfartsvejen nord om Nr. Bjert. Har Jakob mon hørt fra ministrene i den sag?

Jakob Ville var fornylig aktuel i forhold til vores område, da han som formand for Plan  & Teknik fremlagde udvalgets projekt for dobbeltsidet cykelsti på Nr. Bjertvej fra Nr. Bjert til Gudsø – og dermed sikring af den bløde trafik mellem Nr. Bjert og Eltang og videre til Fredericia. 

Jakob Ville er allerede udpeget til borgmesterkandidat af Venstre, så måske er det ham, der får et afgørende ord vedrørende vores område fra 1. januar 2026?

– Kom og få en snak om, hvad Strandhuse og Nr. Bjert vil, og kom med dine ideer, tanker og få indflydelse på din kommune, lyder det fra Jakob Ville.

Kommunalvalg 2025 finder sted tirsdag 18. november 2025. Samme dag er der valg til Regionsråd Syddanmark. 

Kan du ikke komme til spørge- og debattimen, er du velkommen til at skrive dine ideer til Venstre i Kolding kommune ved næstformand på hansen.lennarth@gmail.com

  • HVAD: Tour de hele Kolding Kommune – Strandhuse/Nr. Bjert
  • TID: Tirsdag 9. april 2024 kl 17.00-18.30.
  • STED: Lyshøjskolens bibliotek, Lyshøj Allé 1, Strandhuse. Benyt indgang D. 

RETTELSE KL. 13.38: Det blev først fejlagtigt oplyst, at mødet med Jakob Ville finder sted på Lyshøj Nord. Det korrekte mødested er Lyshøjskolen, Biblioteket, Lyshøj Allé 1, Strandhuse. Benyt indgang D. 

Støt Nærnyt

Bliv medlem og støt med et fast beløb hver måned eller støt med en engangs donation. Med din støtte tager du ansvar for dit nær- og lokalsamfund. Støtten går til drift og udvikling af næravisen Nærnyt. Tak for din støtte!

Skrevet af
Redaktør

Ulrik er Nærnyts redaktør. Tip ham om en nyhed eller skriv et indlæg. Ring 40884758 eller send email til: kontakt@naernyt.dk

Skriv din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler om lignende emner

Det sker i april 2024

APRIL 2024: Generalforsamling i NBSIF og valg af formand * Foredrag om...

Topministre på besøg på Drejensvej

OMFARTSVEJ: Planerne for omfartsvej nord om Nr. Bjert blev nævnt, og ministrene...

Internationalt anerkendt islandsk jazz-trio giver koncert på Trapholt

DET SKER ONSDAG 8. MAJ 2024: Jazz på Trapholt. Den islandske pianist...